Prieskum ohľadom plánovanej Cirkevnej základnej školy Madony Žitného Ostrova v Dunajskej Lužnej

Aktívni veriaci z farnosti Dunajská Lužná v spolupráci s Kongregáciou sestier dominikánok blahoslavenej Imeldy plánujú postaviť a zriadiť v Dunajskej Lužnej Cirkevnú základnú školu Madony Žitného ostrova. V obci už je zriadená Cirkevná materská škola Madony Žitného ostrova, v ktorej momentálne prebiehajú rekonštrukčné práce.

Na základe pozitívnych ohlasov sa zrodila myšlienka umožniť deťom, aby sa formovali podľa evanjeliových hodnôt aj počas ďalších rokov povinnej školskej dochádzky.

Išlo by o jedinečný projekt našej farnosti, ktorý by ponúkol školu s kvalitným bezplatným vzdelaním, rodinným duchom a výchovou, založenou na kresťanských hodnotách.  Preto sa obraciame na Vás s prosbou o vyplnenie formulára, ktorý nám pomôže vyhodnotiť predbežný záujem o plánovanú Cirkevnú základnú školu.

Termín vyplnenia je do 30. júna 2021.

Formulár nájdete

  • v elektronickej podobe na stránke farnosti alebo na stránke Kongregácie sestier dominikánok bl. Imeldy: http://dominikanky.sk
  • v tlačenej podobe v kostole – tlačený formát je určený najmä tým, ktorí nemajú prístup na internet a chcú sa zapojiť do prieskumu.

Link na elektronický dotazník je TU

https://forms.gle/snAmTFCAGuZ6zdHa8